Opna hovudmenyen

Anggun Cipta Sasmi (fødd 29. april 1974 i Jakarta), kjend som Anggun, er ein indonesisk-fransk songar, skodespelar og låtskrivar.

Anggun
Anggun, Paris, 2015 (cropped).jpg
Fødd 29. april 1974
Jakarta
Yrke singer-songwriter, songar, velgjerar
Anggun på Commons
Anggun under Trianon Paris i 2012.

DiskografiEndra

StudioalbumEndra

  • Dunia Aku Punya (1986)
  • Anak Putih Abu Abu (1991)
  • Nocturno (1992)
  • Anggun C. Sasmi... Lah!!! (1993)
  • Snow on the Sahara (1997)
  • Chrysalis (album) (2000)
  • Luminescence (album) (2005)
  • Elevation (Anggun album) (2008)
  • Echoes (Anggun album) (2011)

BakgrunnsstoffEndra