Emmanuelle Grey Rossum (fødd 12. september 1986) er ein amerikansk filmskodespelar frå New York City.

Emmy Rossum
Emmy Rossum (24341757766) (cropped).jpg
Fødd 12. september 1986 (34 år)
New York by
Yrke fjernsynsskodespelar, filmskodespelar, songar, skodespelar, operasongar
Emmy Rossum på Commons

Filmografi (utval)Endra

  • Dragonball (2009) - Bulma
  • Poseidon (2006) - Jennifer Ramsey
  • The Phantom of the Opera (2004) - Christine
  • The Day After Tomorrow (2004) - Laura Chapman
  • Mystic River (2003) - Katie Markum
  • Nola (2003) - Nola
  • Songcatcher (2000) - Deladis Slocumb
  • Snoops (1999) - Caroline Beels
      Denne filmartikkelen er ei spire. Du kan hjelpe Nynorsk Wikipedia gjennom å utvide han.