Emmanuelle Grey Rossum (fødd 12. september 1986) er ein amerikansk filmskodespelar frå New York City.

Emmy Rossum

Statsborgarskap USA
Fødd 12. september 1986 (37 år)
New York by
Yrke fjernsynsskodespelar, filmskodespelar, skodespelar, operasongar, songar-låtskrivar
Språk engelsk, angloamerikansk
Politisk parti Det demokratiske partiet i USA
Religion Jødedommen, kristendom
Ektefelle Justin Siegel, Sam Esmail
Nettstad http://www.emmyrossum.com/
Emmy Rossum på Commons

Filmografi (utval) endre

  • Dragonball (2009) - Bulma
  • Poseidon (2006) - Jennifer Ramsey
  • The Phantom of the Opera (2004) - Christine
  • The Day After Tomorrow (2004) - Laura Chapman
  • Mystic River (2003) - Katie Markum
  • Nola (2003) - Nola
  • Songcatcher (2000) - Deladis Slocumb
  • Snoops (1999) - Caroline Beels
      Denne filmartikkelen er ei spire. Du kan hjelpe Nynorsk Wikipedia gjennom å utvide han.