Ingeborg Eliassen

norsk journalist

Ingeborg Eliassen (fødd 26. juli 1953 i Ballangen)[1] er ein norsk forfattar og dramatikar, busett på Nesoddtangen.[2]

Ingeborg Eliassen
Ingeborg Eliassen (1953– ).jpg
Fødd 26. juli 1953 (67 år)
Ballangen
Yrke forfattar, skodespelforfattar
Ingeborg Eliassen på Commons

Allereie i 1975 fekk ho dikt inn i Nordnorsk Forfatterlags antologi Nordfrå 1975. Ho var òg representert i Nordnorsk Magasins antologi Ei heil vøa i 1982. Eliassen er utdanna agronom og har arbeidd to år for Fredskorpset i Tanzania.

BibliografiEndra

BarnebøkerEndra

  • 2018 Du tror det ikke før du får se det. Cappelen Damm Forlag (bokmål)
  • 2016 Snarveien. Cappelen Damm Forlag (bokmål)
  • 2007 Ein vakker dag. Illustrert av Justyna Nyka. Orkana forlag (nynorsk)
  • 1979 Berre ei lita ert. Teikningar av Bård E. Valberg. Det Norske Samlaget. (nynorsk)

BøkerEndra

  • 2010 To skodespel. Andre Akt forlag

DramatikkEndra

ReferansarEndra

  1. ««Ingeborg Eliassen»». kulturnett.no. Henta 15. april 2012. 
  2. ««Ingeborg Eliasen»». forfatterkatalogen.no. Henta 24. april 2012. 

BakgrunnsstoffEndra