Opna hovudmenyen

Juan Esteban Aristizábal Vásquez (fødd 9. august 1972), betre kjend som Juanes, er ein colombiansk songar, låtskrivar og gitarist.

Juanes
Juanes 2008.06.25 002.jpg
Fødd 9. august 1972
Medellín
Yrke musikar, songar, komponist
Juanes på Commons
Juanes under Zelt-Musik-Festival 2015 i Freiburg i Tyskland.

DiskografiEndra

  • Fijate Bien, 2001
  • Mi Sangre, 2003
  • Un Dia Normal, 2004
  • La vida es un ratico, 2007
  • P.A.R.C.E., 2010

KjelderEndra

BakgrunnsstoffEndra

  Denne musikkartikkelen er ei spire. Du kan hjelpe Nynorsk Wikipedia gjennom å utvide han.