Opna hovudmenyen
Sjå eventuelt ugras

Ugress er eit elektronisk musikkprosjekt frå Bergen. Mannen bak prosjektet er musikaren Gisle Martens Meyer.

Ugress
OpphavBergen
Aktivca. 2000 -
SjangerElektronika
PlateselskapUncanny Planet Records
Tuba Records
MedlemmerGisle Martens Meyer

Ugress vart kåra til Årets Urørt i 2002 med låta «Loungemeister». Musikkgruppa har gjeve ut fire studioalbum, i tillegg til to album med filmmusikk og eitt samlealbum. Det fyrste albumet, Resound, vart utgjeve i 2002, og hamna på andreplass på VG-lista.

DiskografiEndra

Album
  • 2002: Resound
  • 2004: Cinematronics
  • 2008: Unicorn
  • 2009: Reminiscience
  • 2010: Collectronics

KjelderEndra

  Denne musikkartikkelen er ei spire. Du kan hjelpe Nynorsk Wikipedia gjennom å utvide han.