For andre tydingar av oppslagsordet, sjå ugras.

Ugress er eit elektronisk musikkprosjekt frå Bergen. Mannen bak prosjektet er musikaren Gisle Martens Meyer.

Ugress
OpphavBergen
Aktivca. 2000 -
SjangerElektronika
PlateselskapUncanny Planet Records
Tuba Records
MedlemmerGisle Martens Meyer

Ugress vart kåra til Årets Urørt i 2002 med låta «Loungemeister». Musikkgruppa har gjeve ut fire studioalbum, i tillegg til to album med filmmusikk og eitt samlealbum. Det fyrste albumet, Resound, vart utgjeve i 2002, og hamna på andreplass på VG-lista.[1]

DiskografiEndra

Album
  • 2002: Resound
  • 2004: Cinematronics
  • 2008: Unicorn
  • 2009: Reminiscience
  • 2010: Collectronics
  • Pushwagner (2011)
  • Aelita – Queen Of Mars (2013)
  • Häxan (2016)
  • It Came From Beyond Eternal September (2016)
  • The Wrong Future (2018)
  • Black Anorak (2018)
  • Ghoststorm (2019)

KjelderEndra

  1. Ugress: Resound (VG-lista)

BakgrunnsstoffEndra