Bandalos Chinos

Bandalos Chinos er eit argentinsk electropopband frå bydelen San Isidro i Buenos Aires. Bandet, som kom saman i 2009, har gitt to album der dei kombinerer psykedelisk rock med element frå funk og electropop.[3]

Bandalos Chinos
OpphavSan Isidro, Buenos Aires[1]
Aktiv2009[2]
Sjanger
Tilknytte artistarSilvestre y La Naranja
PlateselskapSjølvstendig
MedlemmerGoyo Degano
Tomas Verduga
Iñaki Colombo
Nicolás «El Lobo» Rodriguez
Matias Verduga
Salvador Colombo

MedlemerEndra

  • Salvador Colombo – synthesizer
  • Goyo Degano – vokal og keyboard
  • Tomas Verduga – gitar og kor
  • Iñaki Colombo – gitar
  • Nicolás «El Lobo» Rodriguez – bass
  • Matias Verduga – perkusjon og slagverk[4]

DiskografiEndra

AlbumEndra

  • Bandalos Chinos (2012)
  • BACH (2018)

EPEndra

  • Nunca Estuve Acá (2015)
  • En el aire (2016)

SinglarEndra

  • «El Verano» (23. desember 2015)
  • «Isla» (2. august 2016)
  • «Vámonos de viaje» (17. mai 2018)
  • «Demasiado» (6. juli 2018)

KjelderEndra

  1. García, Benjamin (24. mai 2017), «Bandalos Chinos copó Niceto», Diario Publicable, henta 25. mai 2017 
  2. Gonzales, Lucas (21. mai 2017), «El presentimiento de que todo va a explotar», El Bondi, henta 25. mai 2017 
  3. de Martinelli, Leandro (22. november 2015), «Bandalos Chinos - Nunca estuve acá», Rolling Stones Argentina, henta 1. september 2016 
  4. Pavan, Por Bárbara (21. august 2015), «Bandalos Chinos: "ser artistas independientes es un sacrificio (hermoso)"», Indiehearts, henta 1. september 2016