Bandalos Chinos

Bandalos Chinos er eit argentinsk electropopband frå bydelen San Isidro i Buenos Aires. Bandet, som kom saman i 2009, har gitt to album der dei kombinerer psykedelisk rock med element frå funk og electropop.[3]

Bandalos Chinos
Bandalos Chinos en concierto.jpg
OpphavSan Isidro, Buenos Aires[1]
Aktiv2009[2]
Sjanger
Tilknytte artistarSilvestre y La Naranja
PlateselskapSjølvstendig
MedlemmerGoyo Degano
Tomas Verduga
Iñaki Colombo
Nicolás «El Lobo» Rodriguez
Matias Verduga
Salvador Colombo

MedlemerEndra

  • Salvador Colombo – synthesizer
  • Goyo Degano – vokal og keyboard
  • Tomas Verduga – gitar og kor
  • Iñaki Colombo – gitar
  • Nicolás «El Lobo» Rodriguez – bass
  • Matias Verduga – perkusjon og slagverk[4]

DiskografiEndra

AlbumEndra

  • Bandalos Chinos (2012)
  • BACH (2018)

EP-arEndra

  • Nunca Estuve Acá (2015)
  • En el aire (2016)

SinglarEndra

  • «El Verano» (23. desember 2015)
  • «Isla» (2. august 2016)
  • «Vámonos de viaje» (17. mai 2018)
  • «Demasiado» (6. juli 2018)

KjelderEndra

  1. García, Benjamin (24. mai 2017), «Bandalos Chinos copó Niceto», Diario Publicable, arkivert frå originalen 2018-10-10, henta 25. mai 2017 
  2. Gonzales, Lucas (21. mai 2017), «El presentimiento de que todo va a explotar», El Bondi, arkivert frå originalen 2020-11-29, henta 25. mai 2017 
  3. de Martinelli, Leandro (22. november 2015), «Bandalos Chinos - Nunca estuve acá», Rolling Stones Argentina, henta 1. september 2016 
  4. Pavan, Por Bárbara (21. august 2015), «Bandalos Chinos: "ser artistas independientes es un sacrificio (hermoso)"», Indiehearts, arkivert frå originalen 2016-09-27, henta 1. september 2016 

BakgrunnsstoffEndra