Knut Marius Djupvik

Knut Marius Djupvik (fødd 18. mars 1988) er ein norsk musikar frå Tomrefjord i Møre og Romsdal. Han fullførte i 2012 ein mastergrad i rytmisk musikk ved Universitetet i Agder og flytte til Oslo etter endt utdanning. Han har sidan levd av musikken og er vokalist i gruppene Red Hot og Soultrain.

Knut Marius Djupvik
Fødd18. mars 1988 (34 år)
FødestadVestnes
OpphavNoreg
Instrumentvokal
Verka somsongar, musikar

I 2013 vann Djupvik songkonkurransen The Voice på TV 2[1][2] og i 2020 songkonkurransen Stjernekamp på NRK.[3]

DiskografiEndra

AlbumEndra

  • 2014 Set (EP)

SinglarEndra

  • 2021 «Ærlig»
  • 2020 «He du prøvd å elske»
  • 2020 «Kan du hjelpe me å hjelpe»
  • 2020 «Fred og ro» (med Kjell Bigset)
  • 2019 «O Helga Natt»
  • 2016 «Satisfy you»
  • 2014 «Easy»
  • 2013 «Blått gull»
  • 2013 «Run»

RED HOT

AlbumEndra

  • 2016 Sosial Medicine
  • 2010 My arrival (EP)
  • 2008 Hotter than Georgia Asphalt (Live-album med gjest Vidar Busk)

SinglarEndra

  • 2019 «Makes Me Sing»
  • 2017 «Lamborghini»
  • 2017 «Beggin`»
  • 2017 «Crazy Madness»
  • 2017 «Space and Time»
  • 2016 «Way Back Home»
  • 2015 «So Damn Sophisticated»

KjelderEndra

  1. NRK (2. september 2020). «Knut Marius Djupvik». NRK (norsk bokmål). Henta 31. oktober 2020. 
  2. «The Voice-vinner Knut Marius om drømmer og realiteter etter tv-suksess». Universitetet i Agder (norsk). 2015. Henta 31. oktober 2020. 
  3. Eliassen, Heather Ørbeck (31. oktober 2020). «Knut Marius Djupvik er vinner av Stjernekamp 2020». NRK (norsk bokmål). Henta 31. oktober 2020. 

BakgrunnsstoffEndra