Wikipedia-diskusjon:Vekas artikkel/Veke 36, 2012

Det er ingen diskusjoner på denne siden.

Eg gjer framlegg om Sørsamisk språk. Artikkelen sjølv er ikkje så stor, men det er undersider til kvart punkt. Denne veka er det eit sørsamisk arrangement i Tromsø, og det hadde vore artig å få sørsamisk på framsida til det. Det artikkelen manglar, er biletmateriale, og tekst (og støtteartikkel?) om revitaliseringsarbeidet. Trondtr (diskusjon) 20. august 2012 kl. 06:58 (CEST).

Artikkelen er lang nok og egnar seg godt på framsida. På Flickr legg det frie bilete av Jarle Jonsson, den best kjende sørsamen? Kan dei gjere nytten for illustrasjon?. [1] Hogne (diskusjon) 20. august 2012 kl. 08:26 (CEST)
Bilete ligg óg på Commons. Kan hende ingressen kan utvidast? (Sjå bokmål kor det óg ligg eit kart som kan nyttast)
Eg har endra litt på innleiinga, i tråd med merknadene mine under diskusjonen til hovudartikkelen. Inger Johansen (diskusjon) 28. august 2012 kl. 09:21 (CEST)
Synest ikkje det blir rett å ha bilde av ein enkeltperson her. Har begynt å legge inn bilde relaterte til sørsamisk språk på Commons. Fleire kjem, og eg oppfordrar andre til å gjera det same. Kanskje vi kunne ha eit skilt-bilde eller noko? -- Olve Utne (diskusjon) 29. august 2012 kl. 11:21 (CEST)
Tilbake til prosjektsiden «Vekas artikkel/Veke 36, 2012».