Opna hovudmenyen

Eg gjer framlegg om Sørsamisk språk. Artikkelen sjølv er ikkje så stor, men det er undersider til kvart punkt. Denne veka er det eit sørsamisk arrangement i Tromsø, og det hadde vore artig å få sørsamisk på framsida til det. Det artikkelen manglar, er biletmateriale, og tekst (og støtteartikkel?) om revitaliseringsarbeidet. Trondtr (diskusjon) 20. august 2012 kl. 06:58 (CEST).

Artikkelen er lang nok og egnar seg godt på framsida. På Flickr legg det frie bilete av Jarle Jonsson, den best kjende sørsamen? Kan dei gjere nytten for illustrasjon?. [1] Hogne (diskusjon) 20. august 2012 kl. 08:26 (CEST)
Bilete ligg óg på Commons. Kan hende ingressen kan utvidast? (Sjå bokmål kor det óg ligg eit kart som kan nyttast)
Eg har endra litt på innleiinga, i tråd med merknadene mine under diskusjonen til hovudartikkelen. Inger Johansen (diskusjon) 28. august 2012 kl. 09:21 (CEST)
Synest ikkje det blir rett å ha bilde av ein enkeltperson her. Har begynt å legge inn bilde relaterte til sørsamisk språk på Commons. Fleire kjem, og eg oppfordrar andre til å gjera det same. Kanskje vi kunne ha eit skilt-bilde eller noko? -- Olve Utne (diskusjon) 29. august 2012 kl. 11:21 (CEST)
Tilbake til prosjektsiden «Vekas artikkel/Veke 36, 2012».