Opna hovudmenyen

Charlotte Perrelli

svensk songar

Anna Jenny Charlotte Perrelli (fødd Anna Jenny Charlotte Nilsson7. oktober 1974) er ein svensk songar. Ho vann Melodifestival 1999 og representerte Sverige i Eurovision Song Contest 1999 i Jerusalem i Israel der ho vann. I 2008 vann ho igjen Melodifestivalen og representerte Sverige i Eurovision Song Contest for andre gong. I 2012 deltok ho for tredje gong i Melodifestivalen, der ho enda på femteplass i den fjerde deltevlinga.

Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli 2013-05-28 001.jpg
Fødd 7. oktober 1974
Hovmantorp
Yrke songar, låtskrivar
Charlotte Perrelli på Commons

DiskografiEndra

  • 1999 - Charlotte
  • 2001 - Miss Jealousy
  • 2004 - Gone Too Long
  • 2006 - I din röst
  • 2008 - Hero
  • 2008 - Rimfrostjul
  • 2012 - The Girl

BakgrunnsstoffEndra