Christine Lakeland (fødd 11. juli 1954)[1] er ein USA-amerikansk musikar og låtskrivar.[2] Ho var gift med gitaristen og låtskrivaren J.J. Cale fram til han døydde i 2013.[3] Ho spelte på mange av albuma hans og var medlem av bandet hans.[4] Ho har samstundes gjeve ut nokre album under sitt eige namn.[5]

Christine Lakeland
Fødd11. juli 1954
OpphavUSA
Sjangerblues
Instrumentgitar
Verka somsinger-songwriter, komponist
Gift medJJ Cale

DiskografiEndra

StudioalbumEndra

  • 1984 Veranda (Comet Records)
  • 1989 Fireworks (Loft Records)
  • 1992 Reckoning (LadyFingers Records)
  • 1998 Turn To Me (LadyFingers Records)

KonsertalbumEndra

  • 2005 Live At Greenwood Ridge (LadyFingers Records)

Andre albumEndra

KjelderEndra

  1. «Christine Lakeland songbook no. 11». Copyright Encyclopedia. Henta 16. september 2018. 
  2. «Christine Lakeland». Christine Lakeland's official website. Henta 16. september 2018. 
  3. «Legendary singer-låtskrivar J.J. Cale, longtime VC resident, dies at 74». Henta 16. september 2018. 
  4. «JJ Cale - Bands». The Musicians' Olympus. Henta 16. september 2018. 
  5. «Christine Lakeland». Tunecore.com. Henta 16. september 2018.