Opna hovudmenyen

Duran Duran er ei britisk new wave-gruppe danna i Birmingham i 1978. Gruppa bestod av vokalist Simon Le Bon, bassist John Taylor, keyboardist Nick Rhodes, trommeslagar Roger Taylor og gitarist Andy Taylor.

Duran Duran
Duran Duran.jpg
Duran Duran i Toronto i 2005.
AliasFab Five
OpphavBirmingham i England
Aktiv1978–til i dag
SjangerPop, rock, new wave, new romantic, synthpop, alternativ rock
Tilknytte artistarArcadia, Neurotic Outsiders, Chicanery, Missing Persons, Power Station, Mark Ronson, TV Mania, Justin Timberlake, Robert Palmer, Nile Rodgers, Colin Thurston
PlateselskapEMI, Epic, Capitol, Hollywood, Parlophone
MedlemmerSimon Le Bon
Nick Rhodes
John Taylor
Roger Taylor
Tidlegare medlemmerAndy Taylor
Warren Cuccurullo
Sterling Campbell
Stephen Duffy
Andy Wickett
Alan Curtis
Simon Colley
Jeff Thomas
Guy Oliver Watts

Innhaldsliste

MedlemerEndra

DiskografiEndra

StudioalbumEndra

  • Duran Duran (1981)
  • Rio (1982)
  • Seven and the Ragged Tiger (1983)
  • Notorious (1986)
  • Big Thing (1988)
  • Liberty (1990)
  • Duran Duran AKA Wedding Album (1993)
  • Thank You (1995)
  • Medazzaland (1997)
  • Pop Trash (2000)
  • Astronaut (2004)
  • Red Carpet Massacre (2007)
  • All You Need Is Now (2010)

LivealbumEndra

  • Arena (1984)
  • Live from London (2005)
  • Live at Hammersmith 82! (2009)
  • A Diamond in the Mind: Live 2011 (2012)

KjelderEndra

BakgrunnsstoffEndra