Migen Memelli

albansk fotballspelar

Migen Memelli (fødd 25. april 1980) er ein albansk fotballspelar. Mimelli signerte ein treårsavtale med Brann i mars 2006. Memelli kom frå den albanske klubben KS Skënderbeu Korçë. Klubbpresidenten i Skënderbeu Korçë, Spiro Bardhi var rasande då overgangen blei eit faktum. Grunnen var at Bardhi meinte overgangen aldri burde ha vore godkjent av det albanske fotballforbundet, då Migen var under kontrakt med Skënderbeu Korçë.

Migen Memelli
Statsborgarskap Albania
Fødd 25. april 1980 (42 år)
Korçë
Idrett fotball

I ein treningskamp på La Manga i Spania, spelte Brann mot KR Reykjavik. Kampen enda 1-1 og Memelli scora målet for Brann. Men Memelli sin offisielle Brann-debut, kom 3. mars 2006 i ein annan treningskamp mot Rosenborg same stad.

Det var forretningsmannen Kjell Høibraaten som hjelpte Memelli til Brann. Høibraaten har drive ein fotballklubb på juniornivå i Albania i tolv år, men er ikkje ein offisiell agent, berre ein rådgjevar.

Memelli har spelt for ei rekkje klubbar i Albania, mellom anna for Teuta Durrës, Elbasani og Laçi, i tillegg til Skënderbeu Korçë. Han står bokført med totalt 45 mål på 140 kampar i den albanske serien.

I 2006-sesongen har Memelli ikkje klard å få fast plass på laget hjå Brann, men han har gjort viktige innhopp og scora fleire mål, mest i cupkampar.

Karriere som spelarEndra

(Sist oppdatert 22. oktober 2006)

Klubb Kampar Mål Periode
  Teuta Durrës
  Elbasani
  Laçi
  KS Skėnderbeu Korcė 11 8 2005-2006
  Brann 23 8 2006-

LenkjerEndra

Spelarprofil på skbrann.org