Mike Starrs

britisk songar

Mike Starrs (fødd 10. november 1947[1]) er ein skotsk vokalist, som flytta til London seint i 1960-åra, der han arbeidde med mindre band. Starrs fekk kontrakt med plateprodusenten Tony Atkins for Marquee Productions og gav ut fleire singlar som selde dårleg. Han vart medlem av Colosseum II i 1975 etter ha blitt oppdaga på ein lokal pub og var med på det første albumet deira, Strange New Flesh i 1976.

Mike Starrs
Fødd10. november 1947 (76 år)
FødestadEdinburgh i Skottland
OpphavStorbritannia
Instrumentvokal
Tilknytte artistarLucifer's Friend
Verka somVocalist

Albumet selde ikkje godt, men bandet var alt byrja på ein oppfølgjar då Starrs fekk sparken, då det verka som om kona til eigaren av plateselskapet ikkje likte den teatralske sceneframføringa hans. Colosseum II gav ut to album til, som stort sett var instrumentale, utan Starrs.

Starrs turnerte i Europa og USA med Colosseum II i 1975–76, og var òg innom ein periode i The Animals. Han flytta så til Hamburg og vart med i Lucifer's Friend, der han tok over til John Lawton, og gav ut albuma Good Time Warrior (1978) og Sneak Me In (1980) med dei, før Lawton kom attende. again. He was also involved in tours and albums with the German bands, Toneband and Duesenberg.

I 2002vart han med i Lake under Alex Conti, som ofte turnerte og spelte i 2005 på albumet deira, The Blast of Silence. Han slutta i dette bandet i 2010.

Kjelder endre