Jonny Halberg

norsk skribent

Jonny Halberg (fødd 12. oktober 1962) er ein norsk forfattar og dramatikar fødd på Jørstadmoen ved Lillehammer, seinare busett på Jeløya i Moss.

Jonny Halberg
Fødd 12. oktober 1962 (57 år)
Jørstadmoen/Fåberg
Yrke skribent

Halberg har studert ved Forfattarstudiet i Bø. Han var medredaktør av tidsskriftet Vagant i 1998. Romanane hans er omsett til fleire språk.

BibliografiEndra

  • «Overgang til tertiær» (novelle, 1989)
  • «Gå under» (novelle, 1992)
  • Trass (1996)
  • Flommen (2000)
  • En uskyldig tid (2002)
  • Gå til fjellet (2004)
  • Tvillingen (2006)
  • All verdens ulykker (2007)
  • En norsk tragedie (2010)
  • 1983 (2012)

DramaEndra

Prisar og utmerkingarEndra

BakgrunnsstoffEndra