Opna hovudmenyen

Miller Anderson (fødd 12. april 1945 Houston i Renfrewshire i Skottland) er ein britisk bluesgitarist og songar.

Miller Anderson
Miller Anderson 08072006 NSU 01.JPG
Fødd 12. april 1945
Renfrewshire
Yrke musikar, songar, gitarist

Bortsett frå sin eigen solokarriere har han vore medlem av Keef Hartley Band. Andre grupper som Anderson har spelt med er Spencer Davis Group, Broken Glass, The Dukes, Savoy Brown, T. Rex og Chicken Shack.[1] I tidleg 2006 vart han med The British Blues Quintet med Maggie Bell, Zoot Money, Colin Hodgkinson og Colin Allen.

DiskografiEndra

SoloEndra

  • Bright City (1971)
  • Celtic Moon (1998)
  • Bluesheart (2003)
  • Chameleon (2008)
  • From Lizard Rock (2009)

Med Keef Hartley BandEndra

Med Savoy BrownEndra

  • Boogie Brothers (1974)

Med Spencer Davis GroupEndra

  • Live in Manchester 2002 (2003/2004, DVD/CD)

With The British BlueskvintettEndra

  • Live in Glasgow 2006 (2007)

Som gjesteartistEndra

KjelderEndra

  1. Harris, Craig. «Biography: Miller Anderson». Allmusic. Henta 31. mars 2011.