Ola Viker

Ola Viker (5. april 189720. februar 1972) var ein norsk forfattar, bonde og advokat.

Ola Viker
Fødd 5. april 1897
Søndre Land
Død

20. februar 1972 (74 år)

Yrke skribent, advokat

BibliografiEndra

  • Gullskoen (Gyldendal, 1951)
  • Månemyra (Gyldendal, 1953)
  • Dommerbordet (Gyldendal, 1955)
  • Karl fortelleren (Gyldendal, 1960)
  • Ulvegraven (Gyldendal, 1961)
  • Kilden (Gyldendal, 1963)
  • Guttorm den gode (Gyldendal, 1964)
  • Frostrøyk og morgenrøde (Gyldendal, 1968)
      Denne artikkelen er ei spire. Du kan hjelpe Nynorsk Wikipedia gjennom å utvide han.