Opna hovudmenyen

Rolf Larsen (fødd 1948 i Bergen, daud 2002 i Bergen) var ein norsk forfattar. Han debuterte med diktsamlinga BOOM i 1969 og deltok same året i «gruppeboka» Åtte fra Bergen. I tillegg til fleire diktsamlingar gav han ut ein kriminalroman og to bøker om Ludwig Wittgenstein.

Rolf Larsen
Fødd 1948
Død

2002

Yrke skribent, lyrikar

BibliografiEndra

Dikt
  • BOOM (1969)
  • Landskaper (1971)
  • Koreografier (1991)
  • Overføringer (1993)
  • Tidlige dikt (1966-1971) (2006)
Prosa
Sakprosa
  • Det stille alvoret. Ludwig Wittgenstein i Norge 1913-1950. Saman med Knut Olav Åmås (1994)
  • Wittgenstein and Norway. Red. saman med Kjell S. Johannessen og Knut Olav Åmås (1994)

BakgrunnsstoffEndra