Rick Fenn

Richard Fenn (fødd 23. mai 1953) er ein engelsk rockegitarist. Han er mest kjend som medlem av bandet 10cc sidan 1976.[1] Han har òg samarbeidd med Mike Oldfield, Rick Wakeman, Hollies-songaren Peter Howarth og Pink Floyd-trommeslagaren Nick Mason.

Rick Fenn
Rick-Fenn.jpg
Fenn på scenen i 2006
Fødd23. mai 1953 (68 år)
OpphavStorbritannia
SjangerRock
Instrument
  • Gitar
  • klaverinstrument
  • vokal
Tilknytte artistar10cc
Mason & Fenn
Mike Oldfield
Peter Howarth
Verka somgitarist

DiskografiEndra

Med Mason + FennEndra

Profiles – 1985
Life Could Be a Dream – 1986 (filmmusikk) [2]
White of the Eye – 1987 (filmmusikk)
Body Contact – 1987 (filmmusikk)
Tank Malling – 1989 (filmmusikk)

Med 10ccEndra

Live and Let Live – 1977
Bloody Tourists – 1978
Look Hear? – 1980
Ten Out of 10 – 1981
Windows in the Jungle – 1983
Alive – 1993
Mirror Mirror – 1995
Clever Clogs – 2008

Med Eric StewartEndra

Girls – 1980
Frooty Rooties – 1982

Med Graham GouldmanEndra

Animalympics (1980)
And Another Thing... (2000)
Love and Work (2012)

Med Agnetha FältskogEndra

Eyes of a Woman – 1985

Med Peter HowarthEndra

Robin Prince of Sherwood – 1992
Androcles and the Lion – 1995
Circle of Four – 1995

Med Mike OldfieldEndra

QE2 – 1980
Live at Montreux 1981 – 1981
Five Miles Out – 1982
Crises – 1983
Islands – 1987

Med Rick WakemanEndra

Crimes of Passion (filmmusikk) – 1984
Silent Nights – 1985
Live at Hammersmith – 1985

Med Sniff 'n' the TearsEndra

Love Action – 1981

Med Michael MantlerEndra

Live – 1987 – med Jack Bruce og Nick Mason
Many Have No Speech – (Watt/ECM) — med Jack Bruce Marianne Faithfull, Robert Wyatt
The Watt Works Family Album – : (WATT/ECM) —
Folly Seeing All This – 1993: (ECM) —

Med Peter GreenEndra

Blues for Dhyana – 1998
The Clown – 2001

Med Tanita TikaramEndra

The Cappucino Songs – 1998

Med WaxEndra

Live in Concert 1987 – 2019

KjelderEndra

  1. Ankeny, Jason. «Biography: 10cc». AMG. Henta 29. juni 2020. 
  2. Fitch, Vernon (8. mai 2000). «Life Could Be a Dream – The Nick Mason film». pinkfloydarchives.com. Henta 29. juni 2020.