Richard Fenn (fødd 23. mai 1953) er ein engelsk rockegitarist. Han er mest kjend som medlem av bandet 10cc sidan 1976.[1] Han har òg samarbeidd med Mike Oldfield, Rick Wakeman, Hollies-songaren Peter Howarth og Pink Floyd-trommeslagaren Nick Mason.

Rick Fenn

Fenn på scenen i 2006
Fødd23. mai 1953 (71 år)
OpphavStorbritannia
SjangerRock
Instrument
  • Gitar
  • klaverinstrument
  • vokal
Tilknytte artistar10cc
Mason & Fenn
Mike Oldfield
Peter Howarth
Verka somgitarist

Diskografi endre

Med Mason + Fenn endre

Profiles – 1985
Life Could Be a Dream – 1986 (filmmusikk) [2]
White of the Eye – 1987 (filmmusikk)
Body Contact – 1987 (filmmusikk)
Tank Malling – 1989 (filmmusikk)

Med 10cc endre

Live and Let Live – 1977
Bloody Tourists – 1978
Look Hear? – 1980
Ten Out of 10 – 1981
Windows in the Jungle – 1983
Alive – 1993
Mirror Mirror – 1995
Clever Clogs – 2008

Med Eric Stewart endre

Girls – 1980
Frooty Rooties – 1982

Med Graham Gouldman endre

Animalympics (1980)
And Another Thing... (2000)
Love and Work (2012)

Med Agnetha Fältskog endre

Eyes of a Woman – 1985

Med Peter Howarth endre

Robin Prince of Sherwood – 1992
Androcles and the Lion – 1995
Circle of Four – 1995

Med Mike Oldfield endre

QE2 – 1980
Live at Montreux 1981 – 1981
Five Miles Out – 1982
Crises – 1983
Islands – 1987

Med Rick Wakeman endre

Crimes of Passion (filmmusikk) – 1984
Silent Nights – 1985
Live at Hammersmith – 1985

Med Sniff 'n' the Tears endre

Love Action – 1981

Med Michael Mantler endre

Live – 1987 – med Jack Bruce og Nick Mason
Many Have No Speech – (Watt/ECM) — med Jack Bruce Marianne Faithfull, Robert Wyatt
The Watt Works Family Album – : (WATT/ECM) —
Folly Seeing All This – 1993: (ECM) —

Med Peter Green endre

Blues for Dhyana – 1998
The Clown – 2001

Med Tanita Tikaram endre

The Cappucino Songs – 1998

Med Wax endre

Live in Concert 1987 – 2019

Kjelder endre

  1. Ankeny, Jason. «Biography: 10cc». AMG. Henta 29. juni 2020. 
  2. Fitch, Vernon (8. mai 2000). «Life Could Be a Dream – The Nick Mason film». pinkfloydarchives.com. Arkivert frå originalen 8. mai 2016. Henta 29. juni 2020.