Jon Hustad

Jon Ottar Hustad (fødd 25. mars 1968) er ein norsk lektor, journalist og forfattar frå i Bondalen i Hjørundfjord i Ørsta kommune. Han er cand.philol. frå 1997, og har mellom anna vore journalist i Klassekampen og forskingsredaktør i Morgenbladet. Han arbeider no (2009) i Dag og Tid.

Jon Hustad
Medieundersøkelsen 2016 - NMD 2016 (26967450845) (cropped).jpg
Fødd 25. mars 1968 (53 år)
Ørsta
Yrke journalist, skribent
Jon Hustad på Commons

Han fekk Ole Vig-prisen i 2002.

BibliografiEndra

  • Skolen som forsvann, 2002
  • 14 menn og 1 kvinne, 2004
  • Hjørundfjorden (med Per Eide), 2005
  • Varsleren, 2006
  • Gjeldsslaven Europa, 2012
  • Partiguiden, 2013
  • Farvel Norge, 2013